Diamanthäftet

Ditt lokala rabatthäfte

Köpvillkor

Villkor för Diamanthäftet – E-handel

Betalning och leverans

Diamanthäftet säljs och levereras endast inom Sverige. Efter att ha beställt från diamanthaftet.se förbinder du dig att bevaka din e-mailadress då all kommunikation rörande din order sker via e-mail.

I samarbete med Stripe och PayPal erbjuder vi säker kontokortsbetalning med två alternativ. Betalning sker alltid i förskott. 100 kronor per köpt produkt tillfaller den återförsäljare som du valt att du vill stötta. Det går inte att i efterhand ändra vilken återförsäljare som du vill stötta.

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen på våra produkter är alltid 25 %.

Din beställning skickas inom fem arbetsdagar från det att din order kom in till oss. Hur lång tid det tar innan Diamanthäftet levereras beror sedan på Post Nord. Våra produkter skickas i vadderade kuvert. Vi ansvarar inte för att produkten skadas i samband med frakten.

Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal. Returnerar du en oanvänd vara inom 14 dagar återbetalas hela beloppet.

Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka häftet till oss. Packa returen väl och bifoga namn och kontaktuppgifter. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig.

Du betalar själv för frakten tillbaka enligt gällande portotabell och returnerar till följande adress:

PA Reportage
Hässlehult 1292
283 95 Visseltofta

Reklamation

Kontakta oss omgående om det är något fel på Diamanthäftet så hjälper vi till. Vid godkänd reklamation betalar vi returfrakten. Skicka inte reklamation utan att ha kontaktat oss först.

Om reklamationen blir godkänd och du vill ha pengarna tillbaka gör vi en återbetalning till dig när vi fått den felaktiga produkten i retur. En återbetalning görs till dig inom 30 dagar.

Övrigt

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-post kan vi inte skicka en orderbekräftelse eller meddela dig om exempelvis leveransförseningar.

Diamanthäftet lagrar dina namn- och adressuppgifter och andra kontaktuppgifter.

Har du rabatt hos oss använder du din rabattkod i kassan vid varje köp. Det går inte att använda flera rabatter på en och samma order.